Zencka, Streetfashion & lifestyele gear van Topniveau


Ken jij het merk Zencka al? Dit merk is super hot en wordt gedragen door bekende Nederlanders, zoals Sjaak, Badr Hari, Najib Amhali en zelfs door internationale superster Ronaldhino ! Collecties bestaan onder anderen uit truckercaps, tracksuits, joggingspakken sweaters en t-shirts en is streetwear-lifestyle van topniveau. Nieuwsgierig geworden naar dit merk? Lees dan snel verder.

Zencka

Het merk is geboren in Amsterdam waar de Nederlandse ontwerper Karim Dami lag te dromen van een eigen kledinglijn. Zo besloot Karim een modelabel met de naam Zencka te starten. Het merk is een unieke combinatie van high-end kleding en streetwear op een modieuze manier van top kwaliteit. Het merk kun je herkennen aan het logo van de Z en de C, wat staat voor Zencka Connection. Het is een snel modemerk die elke maand nieuwe items uitbrengt. Ze willen collecties niet laten vallen en de klant krijgt dan ook altijd iets nieuws.

Zencka cap

Een van de populaire items van het merk is de cap. Zencka heeft namelijk een heel uitgebreid petten assortiment met veel verschillende soorten en kleuren. Zo zijn er petten met het logo van Zencka erop, maar ook met het tekstlogo. Er wordt gebruik gemaakt van topkwaliteit  materialen . Een echte musthave dus.

 

Zencka online

Zoek je kleding of  schoenen van dit stoere Nederlandse merk, maar wil je niet de hoofdprijs betalen? Dan ben je bij www.zencka.com op het juiste adres!